Se aktuelle kurser

TR-kursus: Brug de sociale medier til at skabe synlighed og indflydelse - 2. og 4. oktober 2017

Skolelederforeningen inviterer lokale leder TR’er og lokale bestyrelsesmedlemmer til en spændende eftermiddag i oktober med fokus på brugen af de sociale medier til at skabe synlighed og indflydelse.

Hvordan kan den lokale bestyrelse bruge de sociale medier til at skabe synlighed og markere sig i forhold til lokalpolitikere og andre beslutningstagere? Bliv inspireret, når Tina Mellergaard Jensen, Head of Social Media i Landbrug & Fødevarer, fortæller om sit arbejde med digital interessevaretagelse og taktisk brug af sociale medier.

Det foregår i Købehavn 2. oktober 2017 kl. 14.30-17.00 og i Aarhus 4. oktober 2017 kl. 15.00-17.30.

Bemærk, at kurset både er for TR og bestyrelsesmedlemmer.

Vi håber at se dig!

Tilmelding skal ske til kommunikationskonsulent Malene Lieberknecht på mali@skolelederne.org

Læs mere om kurset her

-------------

TR-uddannelsen grundmodul - 2017 (er afholdt maj 2017)

Skolelederforeningens TR-uddannelse, grundmodul, afholdes i 2017 onsdag den 3. maj kl. 12 til torsdag den 4. maj kl. 13.

Nærmere oplysning om kursussted og program opdateres løbende her på siden.

Tilmelding kan ske til Peter Cort på mail: cort@skolelederne.org eller telefon 61605323

UDVIDET MODUL

Skolelederforeningens TR-uddannelse, udvidet modul, er senest afholdt i oktober 2016.