Annoncering

"plenum;"

Magasinet "plenum;" er det eneste medie, der henvender sig direkte til alle skoleledere og økonomiske beslutningstagere på landets folkeskoler. Bladet læses også andre med relation til skoleledelse.

"Plenum;" udgives af Skolelederforeningen, som organiserer skolelederne, hvilket omfatter skoleinspektører, viceskoleinspektører og afdelingsledere.

Magasinet udkommer 7 gange årligt - og indeholder artikler, reportager, interviews, debat og baggrundsstof mv. Læs meget mere her: Medieinformation om "plenum;"

Stillingsannoncer

Ny skoleleder? Eller ny viceskoleinspektør? Eller afdelingsleder? Der er i dag stor rift om ansøgerne til lederstillinger i folkeskolen, og det gælder om at nå ud til flest mulige emner.

Ved at opslå ledige stillinger i "plenum;" "i skolelederjob" på hjemmesiden og i Nyhedsbrevet "plenum+" opnår man at ramme den rigtige målgruppe. Stillingsannoncer i tidsskriftet bringes samtidig gratis på foreningens hjemmeside.

Bannerannoncer på www.skolelederne.org

Formaterne er
Topbanner : 930 x 180 pixel
Enkeltbanner sidebanner: 186 x 76 pixel
Dobbelt sidebanner: 186 x 156 pixel

Filformat - bannere

• JPG, GIF, animeret GIF, Flash og HTML
  • HUSK: Et flash-banner skal forsynes med clickTAG, og skal altid have en GIF-fil som backup-fil
  • Animerede bannere må max. køre med 3 loops
  • Bannere i nyhedsbrev må ikke være animerede
  • Alle bannere må max fylde 45 KB

Jobannoncering på skolelederjob.dk

Jobopslag på skolelederjob.dk - kr. 3.300

Nyhedsbrevet "plenum+"

Topbanner (B: 640 x H: 130 px) kr. 6.900
Bannerannonce efter 2. nyhed (B: 468 x H: 120 px.) kr. 4.900
Bannerannonce efter 4. nyhed (B: 468 x H: 120 px.) kr. 2.900
Joblink m. overskrift, ansøgningsfrist og logo kr. 2.200

Priser er pr. udsendelse.

Køb af joblink eller brug af banner til jobannoncering forudsætter
køb af jobopslag på skolelederjob.dk.

Læs meget mere her: Medieinformation om "plenum; mm"

Annoncebureau

Skolelederforeningen samarbejder med det professionelle annoncebureau DG Media as, som kan fremsende medieinformation og give yderligere oplysninger:

Annoncesalg

dgMedia