Regionale dialogmøder 2017

Mød formandskabet og repræsentanter fra hoved- og lokalbestyrelsen og vær med i den fagpolitiske debat.   Deltag på de regionale dialogmøder i september! Reservér tid og sted i kalenderen. FOR TILMELDING - UDFYLD VENLIGST FELTERNE NEDERST PÅ SIDEN.

Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og næstformand Dorte Andreas tager rundt i landet for at møde de lokale foreninger og medlemmerne.

Her vil være politiske oplæg om aktuelle forhold og politiske indsatser. Og der bliver lagt op til debat med HB-medlemmer, lokale bestyrelser og medlemmer.

Ledelsesvilkår, foreningens indsats og indflydelse, OK’18, det kommende kommunalvalg, og FOLKESKOLEN. VORES. HELE LIVET er blandt temaerne.

Alle medlemmer af Skolelederforeningen er velkomne!

Sidste frist for tilmelding er syv dage før det enkelte arrangement.

TID OG STED:

Mandag d. 4. september kl. 15-17

Aalborg, Gl. Lindholm Skole, Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby

Tirsdag d. 5. september kl. 15-17

Silkeborg, Sølystskolen, Granallé 20, 8600 Silkeborg

Onsdag d. 6. september kl. 15-17

Hillerød, Sophienborgskolen, Sophienborg Allè 9, 3400 Hillerød

Mandag d. 11. september kl. 15-17

Middelfart, Nørre Aaby Skole, Skolevænget 9, 5580 Nørre-Åby

Tirsdag d. 12. september kl. 15-17

Næstved, Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej 70, 4700 Næstved

Torsdag d. 14. september kl. 15-17

København, Skolen på Strandboulevarden 47, 2100 København Ø

Formålet med dialogmøderne er to-delt:

• At styrke foreningen centralt, regionalt og lokalt ift. ledelsesvilkår og indflydelse
  • At styrke dialogen centralt, regionalt og lokalt – og styrke fællesskabet i foreningen

Møderne er en del af den politiske indsats ”Tættere på”, hvor vi arbejder på at sikre sammenhæng, fællesskab og en stærk fælles forening.

Vel mødt!

Tilmelding til dialogmøde