Invitation til Lærertræf 2017

’Undervisning af alle elever’ er temaet for årets store fagfestival for skoleledere, lærere, vejledere og konsulenter. Programmet byder på toneangivende forskere og udfordrende workshops.

Hvordan kan I på jeres skole bliver bedre til at håndtere de krav, der stilles, når der alle klasser har elever med forskellige forudsætninger og udfordringer?

Det er udgangspunktet for temadagen ’Lærertræf 2017’, hvor både skoleledere, lærere, vejledere og konsulenter er inviteret med.

Lærertræffet er et tilbud om faglig inspiration og kompetenceudvikling samt en mulighed for at gå i dialog om god skoleudvikling med eksempelvis kollegaer, forskere, eksperter.

Træffet bliver arrangeret af Danmarks Lærerforening.

Om Lærertræf 2017

Odense Congress Center d. 16. november 2017 fra kl. 09.30 - 16.00.

Temaet for dagen er ’Undervisning af alle elever’.

På dagen vil der være oplæg og workshops, hvor der både er fokus på teori og praksis. Deltagerne skal deltage i to fælles oplæg og to workshops i løbet af dagen, som prioriteres ud af de 20 workshops, det er muligt at vælge mellem.

Dagens to oplægsholdere er professor Dorte Marie Søndergaard fra Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator.

Tilmelding og program

På hjemmesiden www.dlf.org/lærertræf kan du tilmelde dig og læse mere om træffets program og en beskrivelse af de mange forskellige workshops.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet, og der er plads til ca. 1000 deltagere. Tilmeldingsfrist er 14. august.

Der er en deltagerbetaling på 400 kr. for medlemmer af DLF og 1.400 kr. for ikke-medlemmer.

Læs invitation til skolelederne (pdf)

Cxense Display