Skoledistriktsleder til Sindal Skole

Kan du levere kvalificeret ledelse i en stor organisation, hvor både den daglige decentrale drift og de kommunale strategiske drøftelser vægtes? Kan du indtage ledelsesrummet lokalt og kom­munalt, og har du lyst til at lede en stor skole med flere undervisningssteder og forskellige lokale virkeligheder? - så er jobbet på Sindal Skole måske noget for dig.

Detaljer

  • Firma navn: Sindal Skole
  • Område: Nordjylland
  • Land: Danmark
  • Industri: Skole
  • Speciale: Skoledistriktsleder
  • Stillingstype: Fuldtid
  • Opslået: 03-08-2017
  • Ansøgningsfrist: 01-09-2017

Sindal Skole
Sindal Skole har undervisningssteder i henholdsvis Sindal, Lendum og Bindslev. Skoledistriktet er beliggende i kommunens østligste del. På skolen er der ca. 140 medarbejdere, som alle har stort fokus på skolens kerneydelse, og arbejder på tværs af såvel skoler som faggrupper, for at understøtte størst mulig læring og trivsel for skolens elever. Skolen har fokus på at videreudvikle sig som et professionelt læringsfællesskab med høj professionel kapital.

Skolens ledelse
Ledelsen består - udover skoledistriktslederen - af fem skoleledere, en administrativ leder og en teknisk serviceleder, der hver især refererer til skoledistriktslederen, og som hver for sig har det ledelsesmæssige ansvar for en del af skolens virksomhed. Der er etableret et tæt samarbejde i ledelsen – der, hvor lederne kan ”trække på samme hammel”.

Det fælleskommunale sigte
Udover eget ledelsesteam bliver du en del af både Børne- og Undervisningsforvaltningens strategiske lederforum og skoledistriktslederteamet, hvor det forventes, at du indgår som en aktiv teamplayer og udnytter de muligheder, der er i det dobbelte lederskab til fulde, så indsatser i både Sindaldistriktet og i den mere brede kommunale kontekst prioriteres.

Skoleudvikling
Sindal Skole er en udviklingsorienteret skole, der gennem de seneste år har igangsat flere spændende projekter både internt på skolen og i et tæt samarbejde på tværs af Hjørring Kommune. Både inklusionsdagsordenen og arbejdet med de professionelle læringsfællesskaber er i fokus. Samtidig har skolen de seneste år blandt andet etableret et udvidet samarbejde med dagtilbudsområdet og skabt faglinjer i udskolingen.

Den ønskede profil
Den kommende skoledistriktsleder har en relevant lederuddannelse, indgående kendskab til folkeskolens kerneopgave, kerneydelse og drift samt flere års ledelseserfaring. Som skoledistriktsleder formår du at mestre det strategiske ledelsesarbejde på både et lokalt og et kommunalt niveau, du evner at oversætte politiske tanker og beslutninger til ledelsesmæssig praksis, du balancerer dialog og beslutning, og du kan med naturlig autoritet skabe følgeskab i hele organisationen.

Læs mere om stillingen i det uddybende notat på Hjørring Kommunes hjemmeside og på www.mercuriurval.dk.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-03570). Ansøgningsfristen udløber den 1. september 2017, kl. 10.00.

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Hjørring Kommune er centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Kommunen er kendt for sin smukke og barske natur, for et spændende kulturliv og for at være en progressiv og udviklingsorienteret kommune med en professionel tilgang i et uhøjtideligt miljø.

Cxense Display
Cxense Display
Cxense Display
Cxense Display