Vi ses i Aalborg den 27. og 28. oktober 2022

Kære medlemmer

Vi er glade for endelig igen at kunne invitere jer til et rigtigt årsmøde. Vi glæder os meget til at mødes med jer, udveksle erfaringer og tale om alt det, der er sket siden vores seneste fysiske årsmøde i 2019.

Vi er i fuld gang med planlægningen - og vi lover, at det bliver et brag af et årsmøde.

Vi glæder os til at se jer i Aalborg Kongres & Kulturcenter til efteråret.

Reservér hotel, frokost og fest

DER ÅBNES FOR BOOKING FRA ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 10.

Deltagelse i årsmødet er gratis for foreningens medlemmer - overnatning og forplejning skal du/I selv sørge for. Som ved de foregående årsmøder er der dog mulighed for at booke både overnatning og frokost og for at købe billet til medlemsfesten.

Der er via KongresKompagniet forhåndsreserveret et antal værelser på hotellerne i og omkring Aalborg, som du og dine kolleger har mulighed for at booke.

Du/I kan booke hotel med mere enten som gruppe eller individuelt.

Opdateret 3. maj 2022: Tak for jeres store interesse for Årsmøde 2022 - vi glæder os til at se jer. I kan stadig booke frokost og festmiddag - BENYT LINK NEDENFOR.
Lige nu er der ikke ledige hotelværelser. KongresKompagniet forsøger at hjælpe alle med at finde overnatning. I kan skrive direkte til KongresKompagniet på sk2022@kongreskompagniet.dk

For dig som udstiller:

DER ÅBNES FOR STANDBESTILLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 9.30.
Benyt link her:

Ved spørgsmål om booking kontakt venligst KongresKompagniet på telefon 8629 6960 eller via e-mail: SK2022udstiller@kongreskompagniet.dk

Vores 40 forslag til forbedring af folkeskolen har i den grad vundet genklang hos politikerne, så frihedsdagsordenen nu er en af de helt store. Det glæder vi os til at drøfte videre med jer. I det hele taget glæder vi os rigtig meget til igen at mødes med jer.

Dorte Andreas, næstformand Skolelederforeningen.

Friheden flyver - grib den!

Det opfordrer vi til i overskriften for årsmødet.

Folkeskolen går en spændende fremtid i møde, hvor I som ledere skal finde nye veje.

På skolerne er I kommet flot igennem lange og vanskelige perioder med corona og har værdifulde erfaringer med jer, som I bringer med ind i fremtidens skole.

Samtidig er der udsigt til, at kommuner kan frigøre sig af statslige regler og styring med det såkaldte frikommuneforsøg, som er en del af velfærdsaftalen.

Det udforsker vi

Men hvad skal vi gribe, og hvad bør der ske på den anden side af corona, samt når folkeskolen sættes fri?

Det udforsker vi på årsmødet, hvor vi graver et spadestik dybere efter, hvad det egentlig er, skolerne og skoleledelserne gerne vil sættes fri fra - og til hvad.

Vi ser samtidig på, hvad der skal kendetegne den danske folkeskole, og ikke mindst ledelsen af den, i fremtiden.

Dem møder du... det kan kun blive godt!

Vi er godt i gang med at invitere en perlerække af spændende oplægsholdere.
Allerede nu kan vi røbe, at vi får fornemt besøg af:

• Sigge Winther Nielsen, vicedirektør i Djøf og forfatter til Entreprenørstaten
  • Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker, Universal Futurist
  • Svend Brinkmann, psykologiprofessor, forfatter og foredragsholder
  • Tommy Krabbe, forfatter og foredragsholder, cand. mag. i Kommunikation
  • Christian Ørsted, Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder
  • Huxi Bach, radio- tv-vært og satiriker, leder os igennem den politiske debat.
  • ...og flere kommer til

LÆS DET FORELØBIGE PROGRAM

Gensyn med kollegaer fra hele landet

Vi ses til to dage med