Tilmelding til webinar for KV21-kandidater

Kære kandidat til kommunalvalget 2021
- kom til webinar om folkeskolen med Skolelederforeningen

Skoleområdet er vigtigt, for folkeskolen er Danmarks vigtigste samfundsinstitution!
Det afspejles i debatten i forbindelse med kommunalvalget - hvor folkeskolen er et vigtigt tema.

Vi ser det som vores opgave at nuancere debatten med faglighed og erfaring fra hverdagen som skoleledere. Derfor deltager vi gerne i dialog med jer som lokale politikere. Vi stiller vores viden til rådighed, men vi deltager ikke i valgkampen.

Stiller du op til KV21? Så tilbyder vi dig en helt aktuel analyse af folkeskolen.

Vi afholder to åbne webinarer, hvor Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og næstformand Dorte Andreas deler ud af deres viden om folkeskolen. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med Claus og Dorte.

DU FÅR SVAR PÅ:

• Hvordan skaber vi god skoleudvikling, som forbedrer de lokale resultater?
  • Hvordan sikres elevernes trivsel, udvikling og læring lokalt?
  • Hvordan kan du som lokalpolitiker bedst samarbejde med skolen og skolens ledelse?

Vær med enten den 6. oktober kl. 16-17 (ER AFHOLDT) eller den 8. november kl. 12-13. Det foregår via Zoom.

8. november deltager du via dette link
6. oktober ER AFHOLDT

OPLEVER DU PROBLEMER MED AT LOGGE DIG PÅ WEBINARET, SÅ KONTAKT VENLIGST NILS VILSBØL PÅ TELEFON: 3056 8891 ELLER PÅ MAIL: NV@SKOLELEDERNE.ORG

Tilmelding til webinar for KV21-kandidater om folkeskolen