Om foreningens årsmøde

Skolelederforeningen afholder hvert år i oktober et to-dages årsmøde for foreningens medlemmer og andre interesserede.

Det er gratis for Skolelederforeningens medlemmer at deltage i årsmødet, dog står medlemmerne selv for indkvartering og forplejning.

Det kræver ikke tilmelding at deltage i årsmødet. Ønsker du/I at booke hotel, kan I eventuelt booke overnatning via de forhåndsreservationer, Skolelederforeningen/KongresKompagniet har foretaget. Du/I kan ligeledes booke frokost og festmiddag via Skolelederforeningen/KongresKompagniet.

Der deltager ca. 1.500 skoleledere i løbet af de to dage, hvor vi både inviterer gæster udefra til at holde spændende faglige oplæg, og hvor en lang række udstillere viser det nyeste indenfor skolematerialer, teknologi og læring.

Traditionen tro indledes årsmødet med aktuel politisk debat.

Vil du vide mere om årsmødet, så kontakt sekretariatschef Katrine Thomsen på kath@skolelederne.org