OBS! Kursusafholdelse flyttes til foråret - Temadag for konsulenter med ledelsesbeføjelser

OBS! Dette kursus flyttes til foråret - nærmere information om ny dato, tid, sted og tilmelding opdateres løbende her på siden.

Hvis du tidligere har tilmeldt dig dette kursus, vil du få en mail fra os, når den nye dato for afholdelse af kurset er klar.

Kom og mød kollegaer, du deler et fagligt fællesskab med

VELKOMMEN TIL TEMADAG FOR KONSULENTER MED LEDELSESBEFØJELSER.

Emnet for dagen er 'Konsulentens rolle i koblingen mellem politikere, forvaltning og skole/institution. Fra beslutning, til understøttende praksis, til læring og dannelse'.

Vi inviterer til temadagen både i Vejle og København.

Vi inviterer til en spændende dag, hvor vi skal drøfte:

• Hvad er konsulenternes opgave, og hvad kunne de faglige begrundelser være?
  • Hvordan kan opgaven løses, så konsulenterne både fastholder fokus på politiske mål, den forvaltningsmæssige styring og understøttelse af skolens grundlæggende opgave?

Arbejdsformen vil veksle mellem oplæg og erfaringsudveksling deltagerne imellem.

Oplægsholder er Mikael Axelsen, ledelseskonsulent og indehaver hos Mikael Axelsen, Offentlig Ledelse & Styring. Se mere på www.mikaelaxelsen.dk eller læs mere i programmet.

Hvem kan deltage: Kurset er for dig, som er medlem af Skolelederforeningen og ansat som konsulent med ledelsesbeføjelser.

Pris: Kursus inkl. morgenmad og frokost er gratis. Der betales alene egne transportudgifter.

Tilmelding: Der er plads til 20 deltagere på hver temadag.

Kursusleder er Sekretariatschef i Skolelederforeningen, Katrine Thomsen, og konsulent i Skolelederforeningen, Louise Zacher Graugaard.