Vil du også med på kursus?

På kursus?
Hvad
Hvorfor
Hvornår?

Læs en præsentation af kurset

Deltagerne skal opnå nye indsigter og nye værktøjer, som kan forenkle, fremme og forstærke ledelse af skolens kommunikation.

Tak for din interesse for kommunikationskurset 'Tal folkeskolen op!'

Vores første kommunikationskurser strækker sig over tre moduler fra april til september 2019. Tilmelding er desværre ikke længere mulig til dette kursus.

Vi er dog klar med hele tre kurser i efteråret og vinteren 2019/2020, forventeligt blandt andet i Vejle og Roskilde, som vi håber, du har mulighed for at deltage i. Alle kurser strækker sig over tre moduler - ialt fire kursusdage - fordelt over en periode på tre måneder.

Vi glæder os til at se dig på kurset!

Kommende kurser og tilmelding

Oktober, november og december 2019
Dette kursus afholdes for to kommuner - placering af kurset aftales med de to kommuner

Mandag 21. oktober
Tirsdag 22. oktober
Onsdag 27.  november
Tirsdag 17. december

Pris for kurset opdateres senere.

Tilmelding og oplysning om dette kursus sker ved henvendelse til sekretariatschef Katrine Thomsen på tlf: 2273 8495

Oktober, november og december 2019

Onsdag 23. oktober
Torsdag 24. oktober
Torsdag 14.  november
Torsdag 12. december

November og december 2019 samt januar 2020
Dette kursus er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes forventeligt i Roskilde

Mandag 18. november
Tirsdag 19. november
Mandag 16.  december
Onsdag 22. januar

Pris for kurset opdateres senere.

Tilmelding til dette kursus sker til konsulent Malene Lieberknecht mali@skolelederne.org

Kurset skal imødekomme og ruste deltagerne i forhold til de undfordringer og behov, som folkeskolen aktuelt står over for både i forhold til mange forandringer, et negativt omdømme og forældres fravalg af folkeskolen.

Hør nærmere!

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Katrine Thomsen på mail: kath@skolelederne.org eller på tlf: 2273 8495, hvis du vil høre nærmere om kurset.