Vil du også med på kursus?

På kursus -
Hvad og
Hvorfor?

LÆS EN PRÆSENTATION AF KURSET

"Det er et konkret kursus, der har skabt forandring i hverdagen!" - Kursist, 2019

"På kurset, som er målrettet skoleledelsen, bliver du mere dygtig til at øge gennemslagskraften, øge synligheden i lokalområdet og så lærer du kunsten at fremme og finde de gode historier."
Dorte Andreas, næstformand, Skolelederforeningen - SE VIDEO

"Godt kursus, inspirerende, øjenåbnende, vi har fået nogle gode ideer, der bliver til virkelighed, lige om lidt." - Kursist, 2019

Tak for din interesse for kommunikationskurset 'Tal folkeskolen op'

Læs reportagen 'Kæmp for folkeskolen med god kommunikation', som giver indblik i kurset.

Vi afvikler tre kurser i efteråret og vinteren 2019 i henholdsvis Aarhus, Middelfart og Roskilde - samt et kursus i Roskilde i begyndelsen af 2020. Vi håber, du har mulighed for at deltage.
Alle kurser strækker sig over tre kursusdage - fordelt over tre måneder.

Vi glæder os til at se dig på kurset!

Kommende kurser og tilmelding

Aarhus: Oktober, november og december 2019
Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Aarhus på Hotel Scandic Aarhus City

Mandag 21. oktober
Tirsdag 22. oktober
Onsdag 27.  november

FULDT BOOKET: DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT TILMELDE SIG KURSET I MIDDELFART
Middelfart: Oktober, november og december 2019

Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Middelfart på Comwell Middelfart

Onsdag 23. oktober
Torsdag 24. oktober
Torsdag 14.  november
Pris: 3.800 kr.

FULDT BOOKET: DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT TILMELDE SIG DETTE KURSUS I ROSKILDE - SE NYT KURSUS I ROSKILDE NEDENFOR
Roskilde: November og december 2019 samt januar 2020

Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Roskilde på Scandic Roskilde

Mandag 18. november
Tirsdag 19. november
Mandag 16.  december

NYT KURSUS I 2020:
Roskilde: Januar og februar 2020

Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer - oplysning om kursussted følger senere

Mandag 20. januar
Tirsdag 21. januar
Torsdag 27. februar

Tilmelding

Aarhus eller Roskilde? Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, at du ved din tilmelding nedenfor angiver, om du tilmelder dig kurset i Aarhus eller Roskilde - tak for hjælpen.
BEMÆRK, AT DET IKKE LÆNGERE ER MULIGT AT TILMELDE SIG KURSET I MIDDELFART.
TILMELDER DU DIG KURSET I ROSKILDE?: BEMÆRK, AT DET IKKE LÆNGERE ER MULIGT AT TILMELDE SIG KURSET I  ROSKILDE I NOVEMBER OG DECEMBER 2019. DET ER DERIMOD MULIGT AT TILMELDE SIG KURSET I ROSKILDE I JANUAR OG FEBRUAR 2020.

Angiv, om du deltager i Aarhus eller Roskilde

Umiddelbart efter din tilmelding modtager du en email fra os. Modtager du ikke en mail, bedes du henvende dig til os på mali@skolelederne.org

HØR NÆRMERE!

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Katrine Thomsen på mail: kath@skolelederne.org eller på tlf: 2273 8495, hvis du vil høre nærmere om kurset.