Vil du også med på kursus?

På kursus -
Hvad og
Hvorfor?

LÆS EN PRÆSENTATION AF KURSET

"På kurset, som er målrettet skoleledelsen, bliver du mere dygtig til at øge gennemslagskraften, øge synligheden i lokalområdet og så lærer du kunsten at fremme og finde de gode historier."
Dorte Andreas, næstformand, Skolelederforeningen - SE VIDEO

Kom med på kursus - Tal folkeskolen op! from Skolelederne on Vimeo.

Tak for din interesse for kommunikationskurset 'Tal folkeskolen op'

Lige nu afholdes kursus for skoleledere fra Odense og Nyborg. Læs reportagen 'Kæmp for folkeskolen med god kommunikation', som giver indblik i kurset.

Vi er klar med hele tre kurser i efteråret og vinteren 2019 i henholdsvis Aarhus, Middelfart og Roskilde, som vi håber, du har mulighed for at deltage i.
Alle kurser strækker sig over tre kursusdage - fordelt over tre måneder.

Vi glæder os til at se dig på kurset!

Kommende kurser og tilmelding

Aarhus: Oktober, november og december 2019
Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Aarhus på Hotel Scandic Aarhus City

Mandag 21. oktober
Tirsdag 22. oktober
Onsdag 27.  november

Middelfart: Oktober, november og december 2019
Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Middelfart på Comwell Middelfart

Onsdag 23. oktober
Torsdag 24. oktober
Torsdag 14.  november

Roskilde: November og december 2019 samt januar 2020
Kurset er åbent for alle Skolelederforeningens medlemmer – afholdes i Roskilde på Scandic Roskilde

Mandag 18. november
Tirsdag 19. november
Mandag 16.  december

Tilmelding

Aarhus, Middelfart eller Roskilde? Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, at du ved din tilmelding nedenfor angiver, om du tilmelder dig kurset i Aarhus, Middelfart eller Roskilde - tak for hjælpen.

Angiv, om du deltager i Aarhus, Middelfart eller Roskilde

HØR NÆRMERE!

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Katrine Thomsen på mail: kath@skolelederne.org eller på tlf: 2273 8495, hvis du vil høre nærmere om kurset.