Årets Bestyrelsesdag 2023

Kære lokalforeninger

Vi inviterer jer hermed til Årets Bestyrelsesdag 2023, hvor Skolelederforeningens lokale bestyrelser mødes og får fælles inspiration til årets arbejde.

I Skolelederforeningen arbejder vi på at styrke jeres arbejde i lokalbestyrelsen og sammenhængskraften til hovedforeningen.

Langt de fleste af Skolelederforeningens lokale bestyrelser har nu deltaget i vores bestyrelseskursus 'Det gode lokale bestyrelsesarbejde'.

Derfor lancerede vi i 2022 Årets Bestyrelsesdag, hvor alle Skolelederforeningens lokale bestyrelser hvert år mødes og får fælles inspiration til årets arbejde. 

På Årets Bestyrelsesdag får I som lokalbestyrelse mulighed for at kvalificere jeres samarbejde og arbejdet med fokusområder, og vi sammenkæder nationale fokusområder med jeres lokale tiltag. Det skal sætte en retning for det næste års arbejde og generelt styrke Skolelederforeningens position lokalt og nationalt.

ER AFHOLDT: Årets fokus i 2023 er det lokale fællesskab

Vi glæder os til at se alle lokalforeninger

Årets Bestyrelsesdag vil være tilrettelagt som et arbejdsmøde for den samlede bestyrelse.

Som lokalforening vil I på dagen få masser af inspiration - og samtidig en unik mulighed for et fælles blik på Sammen om Skolen med Skolelederforeningens øvrige bestyrelser.

Vi opfordrer derfor til, at hele bestyrelsen deltager, og at deltagerne har mandat til at træffe beslutninger på mødet.

Hvor og hvornår?

Årets Bestyrelsesdag 2023 er afholdt

Umiddelbart efter tilmelding modtager du en email fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke mailen, så bedes du kontakte os ved at skrive til konsulent Malene Lieberknecht på mali@skolelederne.org.

Vær opmærksom på, at hvis du benytter gmail, modtager du - grundet tekniske udfordringer - muligvis ikke en bekræftelse fra os - din tilmelding er dog registreret.