Årets Bestyrelsesdag 2023

Kære lokalforeninger

Vi inviterer jer hermed til Årets Bestyrelsesdag 2023, hvor Skolelederforeningens lokale bestyrelser mødes og får fælles inspiration til årets arbejde.

I Skolelederforeningen arbejder vi på at styrke jeres arbejde i lokalbestyrelsen og sammenhængskraften til hovedforeningen.

Langt de fleste af Skolelederforeningens lokale bestyrelser har nu deltaget i vores bestyrelseskursus 'Det gode lokale bestyrelsesarbejde'.

Derfor lancerede vi i 2022 Årets Bestyrelsesdag, hvor alle Skolelederforeningens lokale bestyrelser hvert år mødes og får fælles inspiration til årets arbejde. 

På Årets Bestyrelsesdag får I som lokalbestyrelse mulighed for at kvalificere jeres samarbejde og arbejdet med fokusområder, og vi sammenkæder nationale fokusområder med jeres lokale tiltag. Det skal sætte en retning for det næste års arbejde og generelt styrke Skolelederforeningens position lokalt og nationalt.

Årets fokus i 2023 er det lokale fællesskab

Vi glæder os til at se alle lokalforeninger

Årets Bestyrelsesdag vil være tilrettelagt som et arbejdsmøde for den samlede bestyrelse.

Som lokalforening vil I på dagen få masser af inspiration - og samtidig en unik mulighed for et fælles blik på Sammen om Skolen med Skolelederforeningens øvrige bestyrelser.

Vi opfordrer derfor til, at hele bestyrelsen deltager, og at deltagerne har mandat til at træffe beslutninger på mødet.

Hvor og hvornår?

Årets Bestyrelsesdag 2023 afholdes tre steder i landet:
Køge
- den 24. august 2023, kl. 9-16, Comwell Køge, Strandvejen 111, 4600 Køge
Middelfart - den 30. august 2023, kl. 9-16, Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Viborg - den 31. august 2023, kl. 9-16, Golf Hotel Viborg, Hans Tausens Allé 2, 8800 Viborg

Tilmelding foregår nedenfor

 

Du modtager en email fra os lige efter din tilmelding. Modtager du ikke denne email, så kontakt venligst Malene Lieberknecht på mali@skolelederne.org

Tilmelding til Årets Bestyrelsesdag

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst din emailadresse. Som kontaktperson vil du på vegne af de tilmeldte i lokalforeningen modtage e-mails om kurset
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst antallet af deltagere fra lokalafdelingen
Angiv venligst hvor og hvornår I deltager.Afbud og udeblivelse

Af hensyn til planlægning og afvikling af Årets Bestyrelsesdag takker vi for, at evt. ændringer i antallet af tilmeldte meldes til os - skriv venligst til os på skolelederne@skolelederne.org. Vi gør opmærksom på, at der ved udeblivelse fra dagen uden afbud vil være et gebyr på kr. 1.200,-.