Kursus: Brug de sociale medier til at skabe synlighed og indflydelse

Skolelederforeningen inviterer lokale leder TR’er og lokale bestyrelsesmedlemmer til en spændende eftermiddag i oktober med fokus på brugen af de sociale medier til at skabe synlighed og indflydelse.

Hvordan kan den lokale bestyrelse bruge de sociale medier til at skabe synlighed og markere sig i forhold til lokalpolitikere og andre beslutningstagere? Bliv inspireret, når Tina Mellergaard Jensen, Head of Social Media i Landbrug & Fødevarer, fortæller om sit arbejde med digital interessevaretagelse og taktisk brug af sociale medier.

Det foregår i Købehavn 2. oktober 2017 kl. 14.30-17.00 og i Aarhus 4. oktober 2017 kl. 15.00-17.30.

Bemærk, at kurset både er for TR og bestyrelsesmedlemmer.

Vi håber at se dig og din bestyrelse!

Tilmelding skal ske til kommunikationskonsulent Malene Lieberknecht på mali@skolelederne.org

Læs mere om kurset her