Nyheder

Tak for et godt skoleår

SÅDAN TRÆFFER DU OS I SKOLERNES SOMMERFERIE. Vi ønsker alle en god sommer og ser frem til det nye skoleår. I skolernes sommerferie træffes vi på telefon 7025 1008. I uge 30 træffes Skolelederforeningen ved akutte henvendelser på telefon 6160 5323.

Pernille Rosenkrantz-Theil er ny børne- og undervisningsminister

Skolelederforeningen ønsker Pernille Rosenkrantz-Theil stort TILLYKKE med valget og posten som minister for landets børn og unge. Det vigtigste ministerium af alle, der handler om de kommende generationer, deres opvækst, ve og vel samt vores fælles fremtid!

Orkestermester: Skal jeres skole også være med?

Fra 2020-21 er det muligt for nye skoler at blive en del af det landsdækkende OrkesterMester-projekt. Nye ansøgninger modtages i efteråret med opstart i 2020.

Kære medlem: Sommerhilsen fra formanden

"Året generelt har budt på stor travlhed. I har knoklet for at lykkes med opgaven, trods svære betingelser – ændret lovgivning, nye fag og valgfag og mange steder en utilstrækkelig økonomi. Og alligevel viser den nye Talis-rapport fra EU, at den danske folkeskole ligger helt i top. Vi lykkes altså på trods. Det er FLOT og SOLIDT arbejde," skriver Claus Hjortdal blandt andet i sin sommerhilsen til landets skoleledere.

Nyheder

Find din lokale afdeling:

Det mener vi

Ved målstregen

"Der skal ske en afbureaukratisering, vi skal have øget frihed til at tilrettelægge opgaverne samtidig med, at der skal arbejdes med mere gennemtænkte, solide tiltag, der får resurserne til at hænge sammen, ikke mindst i forhold til arbejdet med inklusion. Vi skal have en bedre økonomi, og i den forbindelse ønsker vi omprioriteringsbidraget væk – helt væk."

Kære politikere, prioriter folkeskolen økonomisk

"Der er behov for, at politikernee tør stå ved, at vi i Danmark skal have et godt skolevæsen - samlet set. Prioriter skolen, prioriter folkeskolen, når folkeskolen får flere penge, så får fri- og privatskolerne automatisk også flere penge," opfordrer Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen.

Sociale medier