Nyt materiale om skolefravær

Børns Vilkår har lanceret hjemmesiden 'Skolefravær løses i fællesskab' med viden og værktøjer til skoler og kommuner.

Nyt medlem af hovedbestyrelsen

Skoleleder på Hundested Skole Malene Nyenstad indtræder i Skolelederforeningens hovedbestyrelsen den 1. marts 2023.

Skolelederforeningen ansætter ny sekretariatschef med stærk lederprofil

Hanne Bak Lumholt bliver ny sekretariatschef i Skolelederforeningen. Hun kommer fra en stilling som udviklingschef i Det Nationale Sorgcenter og tiltræder stillingen i Skolelederforeningen 1. april.

Invitation: Seminar om lokal dialog og skoleudvikling - få inspiration til at lave jeres eget Sammen om skolen

Hvordan skaber man gode rammer for lokalt samarbejde og dialog om folkeskolen? Kan man lave en lokal version af Sammen om skolen? Hvordan kan en stærk lokal dialog bane vej for mere frihed til skolerne og samtidig styrke det samlede lokale skolevæsen?

Find din lokale afdeling:

Sociale medier