Nyheder

Sådan træffer du os i skolernes sommerferie

Vi ønsker alle en god sommer og ser frem til det nye skoleår. I skolernes sommerferie træffes vi på telefon 7025 1008. I uge 29 og 30 træffes Skolelederforeningen kun ved akutte henvendelser – dette kan ske på telefon 6160 5323.

Formandens sommerhilsen: Jeres indsats har skabt tillid til skolen

"Den tillid, som I har formået at stable på benene, har vi brugt, når vi har talt med ministeren. Det har betydet, at vi har fået en fleksibilitet igennem i forhold til resten af næste skoleår, som vi ikke havde kunnet få, hvis ikke der var tillid til skolen".

Valg i foreningen: Stiller du op? Få dit valgoplæg præsenteret

På Skolelederforeningens ordinære repræsentantskabsmøde, som finder sted torsdag den 28. oktober 2021, afholdes valg til formand, næstformand og hovedbestyrelse. Kandidater, som ønsker at stille op, har mulighed for at få valgoplæg præsenteret i foreningens medier. Bemærk, tidlig deadline til medlemsbladet Plenum.

Skolelederforeningen på Folkemødet / #fmdk

I år er Folkemødet et mix af et virtuelt og et fysisk program. I Skolelederforeningen markerer vi Folkemødet med et besøg hos Skolelederforeningen på Bornholm, ligesom formandskabet deltager i virtuelle debatter i løbet af torsdag den 17. juni.

Nyheder

Nyt job

Find din lokale afdeling:

Sociale medier