Annoncering

"plenum;"

Magasinet "plenum;" er det eneste medie, der henvender sig direkte til alle skoleledere og økonomiske beslutningstagere på landets folkeskoler. Bladet læses også andre med relation til skoleledelse.

"Plenum;" udgives af Skolelederforeningen, som organiserer skolelederne, hvilket omfatter skoleinspektører, viceskoleinspektører og afdelingsledere.

Magasinet udkommer 7 gange årligt - og indeholder artikler, reportager, interviews, debat og baggrundsstof mv. Læs meget mere her: Medieinformation om "plenum;"

Stillingsannoncer

Ny skoleleder? Eller ny viceskoleinspektør? Eller afdelingsleder? Der er i dag stor rift om ansøgerne til lederstillinger i folkeskolen, og det gælder om at nå ud til flest mulige emner.

Ved at opslå ledige stillinger i "plenum;" "i skolelederjob" på hjemmesiden og i Nyhedsbrevet "plenum+" opnår man at ramme den rigtige målgruppe. Stillingsannoncer i tidsskriftet bringes samtidig gratis på foreningens hjemmeside.

Bannerannoncer på www.skolelederne.org

Formaterne er
Topbanner : 930 x 180 pixel
Enkeltbanner sidebanner: 186 x 76 pixel
Dobbelt sidebanner: 186 x 156 pixel

Filformat - bannere

• JPG, GIF, animeret GIF, Flash og HTML
  • HUSK: Et flash-banner skal forsynes med clickTAG, og skal altid have en GIF-fil som backup-fil
  • Animerede bannere må max. køre med 3 loops
  • Bannere i nyhedsbrev må ikke være animerede
  • Alle bannere må max fylde 45 KB

Jobannoncering på skolelederjob.dk

Se priser med mere i vores Medieinformation om "plenum; mm"

Nyhedsbrevet "plenum+"

Topbanner (B: 640 x H: 130 px)
Bannerannonce efter 2. nyhed (B: 468 x H: 120 px.)
Bannerannonce efter 4. nyhed (B: 468 x H: 120 px.)
Joblink m. overskrift, ansøgningsfrist og logo

Se priser med mere i vores Medieinformation om "plenum; mm" Priser er pr. udsendelse.

Køb af joblink eller brug af banner til jobannoncering forudsætter
køb af jobopslag på skolelederjob.dk.

Læs meget mere her: Medieinformation om "plenum; mm"

Annoncebureau

Skolelederforeningen samarbejder med det professionelle annoncebureau DG Media as, som kan fremsende medieinformation og give yderligere oplysninger:

Annoncesalg

dgMedia