Invitation: Vær med til vores regionale dialogmøder 2019

Skolelederforeningen afholder igen i år regionale dialogmøder. Deltag på de regionale dialogmøder i august og september! Reservér tid og sted i kalenderen. FOR TILMELDING - UDFYLD VENLIGST FELTERNE NEDERST PÅ SIDEN.

Kære medlemmer af Skolelederforeningen

Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og næstformand Dorte Andreas tager rundt i landet for sammen med HB-medlemmer at møde de lokale foreninger og medlemmerne.

Ved møderne vil der være politiske oplæg om aktuelle forhold og politiske indsatser. Og der bliver lagt op til debat mellem formandsskabet, HB-medlemmer, lokale bestyrelser og medlemmerne.

Foto fra de regionale dialogmøder 2018

Folkeskolens økonomi, regeringsgrundlaget, Ny Start, Tæt på, Skolelederforeningens værdier og FOLKESKOLEN. VORES. HELE LIVET er blandt temaerne på møderne.

Alle medlemmer af Skolelederforeningen er velkomne!

Tidsrammen for møderne er kl. 14.30-16.30 og møderne finder sted efter følgende plan:

Mandag d. 26. august

Aalborg, Gl. Lindholm Skole, Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby

Tirsdag d. 27. august

Holstebro, Nørre Boulevard Skole, Nørre Boulevard 57, 7500 Holstebro

Onsdag d. 28. august

Kolding, Sdr. Bjert Skole, Engløkken 5c, 6091 Bjert

Mandag d. 2. september

København, Skolen på Strandboulevarden, Strandboulevarden 47, 2100 Købehavn Ø

Tirsdag d. 3. september

Ringsted, Ådalskolen, Eriksvej 4, 4100 Ringsted

Mandag d. 9. september

Odense, Agedrup Skole, Brolandsvej 16, 5320 Agedrup

Tirsdag d. 10. september

Aarhus, Tovshøjskolen, Janesvej 2, 8220 Brabrand

Formålet med dialogmøderne er to-delt:

• At styrke foreningen centralt, regionalt og lokalt ift. ledelsesvilkår og indflydelse
  • At styrke dialogen centralt, regionalt og lokalt – og styrke fællesskabet i foreningen

Møderne er en del af den politiske indsats ”Tættere på”, hvor der arbejdes på at sikre sammenhæng, fællesskab og en stærk fælles forening.

Tilmelding sker nedenfor.

Vi ses!