Regionale dialogmøder 2018

Skolelederforeningen afholder igen i år regionale dialogmøder. Deltag på de regionale dialogmøder i august og september! Reservér tid og sted i kalenderen. FOR TILMELDING - UDFYLD VENLIGST FELTERNE NEDERST PÅ SIDEN.

Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og næstformand Dorte Andreas tager rundt i landet for sammen med medlemmer af hovedbestyrelsen at møde de lokale foreninger og medlemmerne.

Ved møderne vil der være politiske oplæg om aktuelle forhold og politiske indsatser. Og der bliver lagt op til debat mellem formandsskabet, HB-medlemmer, lokale bestyrelser og medlemmerne.

Evaluering af skolereformen, OK-18, Ledelseskommissionens anbefalinger, Skolelederforeningens værdier og 'Folkeskolen. Vores. Hele livet' vil være blandt temaerne på møderne.

Alle medlemmer af Skolelederforeningen er velkomne!

Tidsrammen for møderne er kl. 14.30-16.30, og møderne finder sted efter følgende plan:

Mandag d. 27. august

Aalborg, Gl. Lindholm Skole, Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby

Onsdag d. 29. august

Viborg, Hald Ege Skole, Egeskovvej 75, 8800 Viborg

Torsdag d. 30. august

Vejen, Grønvangskolen, Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen

Mandag d. 3. september

Ringsted, Ådalskolen, Eriksvej 4, 4100 Ringsted

Tirsdag d. 4. september

Aarhus, Tovshøjskolen, Janesvej 2, 8220 Brabrand

Onsdag d. 5. september

Odense, Agedrup Skole, Brolandsvej 16, 5320 Agedrup

Mandag d. 10. september

København, Skolen på Strandboulevarden, Strandboulevarden 47, 2100 Købehavn Ø

Formålet med dialogmøderne er to-delt:

• At styrke foreningen centralt, regionalt og lokalt ift. ledelsesvilkår og indflydelse
  • At styrke dialogen centralt, regionalt og lokalt – og styrke fællesskabet i foreningen

Møderne er en del af den politiske indsats ”Tættere på”, hvor vi arbejder på at sikre sammenhæng, fællesskab og en stærk fælles forening.

Vi ses!

Tilmelding til dialogmøde