Har du en artikelidé til Plenum?

Har du en idé til en historie, eller vil du gerne skrive en artikel til Plenum, er du velkommen til at kontakte redaktionen.

Kontakt redaktionen

Plenum er Skolelederforeningens medlemsmagasin, og vil gerne inspirere, oplyse og udfordre skoleledere. Derfor tager magasinet udgangspunkt i medlemmernes arbejdsliv og har fokus på ledelse - skoleledelse i særdeleshed - og skoleledernes arbejdsvilkår og rammer.

Hvis har en idé til et emne, vi bør tage op i Plenum, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til redaktør Marie Begtrup, mb@skolelederne.org / Mobil: 4014 4135

Er du skoleleder, forsker, konsulent eller andet og gerne vil bidrage med en artikel til Plenum, er du også velkommen til at ringe, skrive eller sende et artikelforslag til redaktøren.

En artikel må max fylde 1.500 ord.

Vær opmærksom på, at vi får mange henvendelser, og vi kan derfor ikke bringe alle tekstforslag, vi modtager, ligesom vi forbeholder os ret til at redigere i teksten, så den passer til magasinets format.

Udgivelsesplan
Plenum udkommer fem gange om året.

Udgivelser i 2021 :

Bladnummer