Inspiration til samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole

Filmprojekt, yoga eller dykning? Katalog fra projekt 'Samarbejde om Læring' skal sætte skub i samarbejdet mellem ungdomsskolerne og folkeskolen

Med projekt 'Samarbejde om Læring i den åbne skole' har Ungdomsskoleforeningen UNG taget initiativ til at undersøge de partnerskaber, der indgås mellem folkeskoler og ungdomsskoler.

solinspiratonskatalogred

Det er der blandt andet kommet dette værktøj ud af målrettet skoleverdenen, kommunale forvaltninger, frivillige foreninger og fritidsklubber samt ungdomsskolerne. I kataloget præsenteres fag som 'Ung i byen', 'Fiskeskolen', 'På vej i værkstedet' og 'Motion og fitness'.

Kataloget giver ideer til valgfag, bevægelse og understøttende undervisning – og hvert fag er præsenteret med en beskrivelse samt angivelse af, hvilke læringsmål faget opfylder og en angivelse af fagets omfang og placering.

Hent kataloget

Læs mere på www.ungdomsskoleforeningen.dk