Sekretariatssamarbejde mellem SKL og Frie Skolers Ledere

For at styrke serviceringen af ledermedlemmer i undervisningssektorer er Skolelederforeningen og Frie Skolers Ledere (FSLeder) i øjeblikket ved lægge rammerne for et nyt og stærkere ledersekretariat

Første skridt tages i dag (16. september 2015), hvor FSLeder flytter ind i Skolelederforeningens lokaler i Snaregade 10A. frieskolersledere4red

Senere på efteråret (2015) tages de sidste politiske beslutninger i FSLeder og Skolelederforeningen omkring et integreret samarbejde om medlemsrådgivning og forhandlinger vedr. medlemmernes løn- og ansættelsesforhold. Dette projekt er planlagt til start primo 2016.

"VI glæder os over, at alle de lange forhandlinger, vi har haft det sidste års tid, nu bærer frugt. Vi ser frem til et tættere samarbejde for ledernes løn og arbejdsvilkår i LC-Lederforum," siger Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen.

Skolelederforeningen og FSLeder vil stadig have selvstændige politiske ledelser og selvstændige interne politiske strukturer. Men de to foreninger vil gå sammen for at sikre den bedst mulige service og professionelle behandling af medlemmernes faglige interesser, hvor det giver mening.

Frie Skolers Ledere er flyttet ind i Skolelederforeningens lokaler i Snaregade 10 A i indre Kbh

På sigt arbejdes der med, at alle ledergrupper i LC skal med i sekretariatssamarbejdet.