ER AFHOLDT: Kursus for nye skoleledere 2016

Vil du som ny leder i folkeskolen gerne have en koncentreret indføring i jobbet og samtidig mulighed for et nyt netværk? Så er dette kursus noget for dig.

Tilmeld dig her

Skolelederforeningen tilbyder nye medlemmer et 3-dages kursus med fokus både på basisviden om ledelse af folkeskoler og på mellemlederens særlige udfordringer.

Arbejdsformen veksler mellem oplæg og forskellige deltageraktiviteter. En stor del af disse foregår i mindre grupper for at give mulighed for networking, idet vi udover det ledelsesfaglige fokus lægger vægt på erfaringsudveksling og kollegial sparring.

Vi kommer til at drøfte skolelederrollen indgående. Hvilke udfordringer møder man som ny i jobbet? Hvilke forventninger har folkeskolens mange interessenter til skoleledelsen? Hvad betyder folkeskolereformen for ledelsesrollen? Hvad er god skoleledelse? M.v.

Læs mere om kurset (pdf)

Tid og sted: 19. – 21. september 2016, Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kgs. Lyngby

Pris: 4.895 kr.