DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST: Invitation: Kom til fyraftensmøde om ’Pædagogen i skolen’

Dette arrangement er aflyst! (Opdateret 15. sept. 2016)

Skolelederforeningen afholder i samarbejde med UCC to fyraftensmøder med fokus på ’Pædagogen i skolen’.

Med skolereformen er pædagoger blevet en helt central del af skolen. Men helt præcist hvad den pædagogiske opgave er, og hvordan pædagogerne skal udfylde pladsen i skolen, kan fortsat være uklart, derfor er der behov for et øget blik på denne faggruppe fra skolens ledelse.

Indholdet for møderne er:
* Velkomst ved Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen
* I lyset af folkeskolereformen kastes et blik på pædagogprofessionen i samspil med skolen – hvilke udfordringer og muligheder er der til stede. Ved Trine Ankerstjerne, lektor og professionskonsulent, UCC.
* Pædagogen i skolen – hvorfor og hvordan. Ved Helle Fisker, facilitator, forfatter og underviser.
* Afslutning. Ved Helle Fisker, Trine Ankerstjerne og Claus Hjortdal.

Dette arrangement er aflyst! (Opdateret 15. sept. 2016)

Arkivfoto: Colourbox.dk