Mød os på Folkemødet

Kom forbi og mød Skolelederforeningen på Folkemødet den 16.-19. juni. Vi deltager i spændende debatter om folkeskolen, undervisning og læring.

Torsdag, fredag og lørdag går det løs med den politiske folkefest i Allinge på Bornholm, hvor samfundsforhold og politik vil blive debatteret og diskuteret livligt.

Folkeskolen er naturligvis et af de brandvarme emner på mødet, hvor Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal og næstformand Dorte Andreas deltager i debatter om undervisning, trivsel, fagligt løft af udsatte børn, skolemad, ledelse og meget mere.

Folkemødet 2015 trak fulde huse. I gennemsnit besøgte 25.000 mennesker om dagen Folkemødebyen. 767 arrangører stod bag de 2724 events i det officielle program.

Følg også med på Twitter @claushjortdal og @skolelederOrg og Facebook.

MØD OS HER

Torsdag 16. juni / Claus Hjortdal:
16.10:
”Robuste børn søges”
Arrangør: Det sociale Netværk. Sted: B1 Brandstationens Mødetelt - Ved Brandstationen.

17.15:
Det årlige møde med de bornholmske skoleledere. Lukket møde.
Arrangør: Skolelederforeningen Bornholm. Sted: Kongenskær Skole.

Fredag 17. juni / Claus Hjortdal:
9.00: ”Klogere, sundere og mere glade børn”
Arrangør: Danske Fysioterapeuter. Sted: J40 Det fælles sundhedstelt – Kæmpestranden.

13.00: ”Har vi opgivet at uddanne alle?”
Arrangør: EVA og Politiken. Sted: K29 Gæstgiveren – Kirkepladsen.

14.00: Ledelsesspænd. Arrangør: BUPL.

Fredag 17. juni / Dorte Andreas:
13:00: ”Fagfolk til eksamen: Bedre skolegang til udsatte unge”
Arrangør: SFI - Forskningsinstitution. Egmont. Sted: J25 #Faktaboksen – Kæmpestranden.

16:00: ”Hvordan får udsatte børn den bedste skolegang? ”
Arrangør: LOS - De private sociale tilbud. Kanonen, Opholdssted for børn og unge - Bosted/Døgninstitution. Sted: J20 LOS - De private sociale tilbud – Kæmpestranden.

Lørdag 18. juni / Claus Hjortdal:
9.30: ”Kunst for kunstens egen skyld”
Arrangør: Danske Musik- og Kulturskoler. Sted: E11 Civiltinget - Kampeløkke Havn.

11.30: ”Skolemad som integreret del af skolen”
Arrangør: LOMA. Sted: A23 Smag og Lær - Danchells Anlæg.

12.20: ”Hvornår bliver du rask, mor?”
Arrangør: Danske patienter. Sted: F3 Danske Regioner - Ved Allinge Røgeri / Bibliotek.

14.30: ”Ledelse mellem forkælelse og rettidig omhu”
Arrangør: FTFs Lederråd. Sted: 26 BUPL - Pædagogernes Telt – Kæmpestranden.

Foto: Søren Svendsen / Folkemødet