Skolelederforeningen søger ny konsulent - er det dig?

Skolelederforeningen udvider Sekretariatet og søger en ny konsulent til start i efteråret 2016.

Vi søger en medarbejder, som kan indgå i Sekretariatets faglige enhed for Medlemsrådgivning og Forhandling, og som har erfaring med og indsigt i det ansættelses- og arbejdsretlige område.

Endvidere skal den rette kandidat have økonomisk indsigt og kunne beregne alt fra pensionssager til kommunal økonomi. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til ledelse i folkeskolen og kan sætte dig ind i medlemmernes arbejdsforhold og vilkår.

Skolelederforeningen har en ambition om at komme endnu tættere på vores medlemmer og vores lokale afdelinger. Det er derfor vigtigt, at den nye konsulent kan lide at have mange bolde i luften, er ambitiøs på foreningens vegne, er fleksibel og kan arbejde selvstændigt, samt har et godt humør.

Der vil være mulighed for, alt efter kvalifikationer, at kunne påvirke det konkrete jobindhold.

Din profil
Vi forestiller os, at du har:

* Indsigt i vilkår for - og eventuel erfaring med ledelse i den offentlige forvaltning
* erfaring med generel sagsbehandling og rådgivning
* gode kommunikative evner og forhandlingskompetence
* indsigt i ansættelsesret, forvaltningsret, personalejura og overenskomstspørgsmål
* kendskab og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
* overblik og evne til prioritering – også når arbejdsopgaverne er mange og tidsfristerne korte
* har en professionel tilgang til arbejdet, er fleksibel og god til at samarbejde
* forståelse for nogen grad af rejseaktivitet
* et godt humør

Du kan forvente at få

* udfordrende, afvekslende og udviklende arbejdsopgaver
* en fleksibel, selvstændig og afvekslende hverdag
* gode kollegaer, godt arbejdsmiljø i en dynamisk og toneangivende fagforening
* attraktive løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. oktober 2016. Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst for konsulenter i Skolelederforeningen.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos forhandlingschef Peter Cort på tlf. 61 60 53 23.

Ansøgning
Mail din ansøgning med kopi af relevante papirer – mærket "Konsulent” til forhandlingschef Peter Cort på cort@skolelederne.org senest torsdag den 11. august 2016, kl. 16.00.

Det forventes, at vi afholder jobsamtaler henholdsvis torsdag den 18. august 2016 og mandag den 22. august 2016. Du skal være opmærksom på, at vi vil indhente referencer, dog kun efter aftale med dig.

Skolelederforeningen varetager på LC Lederforums vegne aftaleretten for landets skoleledere i og omkring folkeskolen samt for ledere i Frie Skolers Ledere. Se mere her på hjemmesiden.