Årsmøde 2017 - book hotel nu

Book allerede nu din overnatning til Årsmøde 2017, som foregår torsdag den 2. og fredag den 3. november 2017 i Aalborg.

Der er forhåndsreserveret et antal værelser på hotellerne i og omkring Aalborg, som du og dine kolleger nu har mulighed for at booke via dette link.

Deltagelse i årsmødet er gratis for foreningens medlemmer - overnatning og forplejning skal du/I selv sørge for. Som ved de foregående årsmøder er der dog mulighed for at booke både overnatning, frokoster og for at købe billet til medlemsfesten.

Book allerede overnatning nu. Om kort tid åbnes også, via samme link, for muligheden for at bestille frokoster og købe billet til medlemsfesten.

Overskriften for årsmøde 2017 er 'Folkeskolen. Vores. Hele livet.'  Gå ikke glip af to dage med masser af faglig inspiration, netværk, veloplagte oplægsholdere, en stor udstilling samt medlemsfest. Det hele foregår i Aalborg Kongres- og Kulturcenter (AKKC).

Fra august/september 2017 kan du hente program og alle informationer på vores APP SKLmøde17.

OBS! Er du lokalformand/formand for faglig klub/leder TR og deltager du i Skolelederforeningens møde den 1. november i Aalborg, så har Skolelederforeningen forhåndsbooket overnatning til dig. Særskilt information om dette sendes snarest til dig.

Vi glæder os til at se dig til årsmøde 2017.