Fagkonference: Alle unge har evner og talenter

Landsforeningen Talentspejderne inviterer til konference med fokus på, hvordan sårbare, socialt udsatte eller skoletrætte unge hjælpes videre til uddannelse og job.

Konferencen ’Alle unge har evner og talenter – sådan hjælper vi dem videre til uddannelse og job’ sætter fokus på virkemidlerne, når det gælder de 12-16-årige og 17-29-årige.

På dagen kan du blandt andet høre:
- Om teenagerhjernen og dens muligheder trods en dårlig social baggrund.
- Nogle af Danmarks dygtige læringseksperter fortælle, hvordan man finder de unges talenter og dyrker dem.
- Hvilke samtaler kan man have med de unge for at få dem til at udvikle sig til selvstændige og modne individer?
- Eksperter fortælle, hvad der virker i indsatsen med unge rundt omkring i landet.
- Om praktiske erfaringer fra ungeforløb som virker.

Det foregår 1. februar 2018 kl. 9 til 15 i Odense Congress Center.

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, upolitisk og ikke religiøs humanitær organisation, der støtter unge skoleelever mellem 12-15 år, der går i udskolingens 7., 8. eller 9. klasse.

Læs mere om program og pris for konferencen i denne folder eller på www.talentspejderne.dk