Har du besvaret vores medlemsundersøgelse?

Som optakt til overenskomstforhandlingerne i 2018 gennemfører vi en medlemsundersøgelse. Via mail har vi sendt information om undersøgelsen til foreningens medlemmer.

Undersøgelsen om overenskomstforhandlingerne i 2018 er anonym og skal bruges til, at vi kan bære et bredt mandat fra medlemmerne med til forhandlingsbordet. Derfor er det vigtigt, at du deltager i undersøgelsen.  På forhånd tak for din deltagelse.

Svarfristen er tirsdag den 21. februar 2017.

Vi har via mail til foreningens medlemmer informeret om undersøgelsen, og mailen er sendt via de mailoplysninger, som vi har registreret via vores medlemssystem.

Har du ikke modtaget mailen, kan det skyldes, at vi ikke har din korrekte mailadresse.

Via MIN SIDE, som er din indgang til medlemssystemet, vil vi i så fald bede dig opdatere dine oplysninger. Det er særlig vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse, så du fremover kan modtage information fra foreningen per mail.

Har du ikke modtaget mailen, kontakt venligst Peter Cort på mail cort@skolelederne.org eller Helle Rasmussen hras@skolelederne.org, så du kan deltage i undersøgelsen.