MIN SIDE: Er du med i bunken?

Bunken af ændringer og registreringer til vores medlemssystem vokser! De senere måneder har vores administrative medarbejdere haft travlt med at opdatere alle de ændringer, som vores medlemmer har sendt ind til vores medlemssystem via MIN SIDE.

Har du også opdateret dine oplysninger?

Gitte Nielsen, administrativ medarbejder, har sammen med andre medarbejdere været igennem hele denne bunke med ca. 1.800 opdateringer til medlemssystemet via indberetninger til MIN SIDE.

Vi vil gerne tættere på alle vores medlemmer, og fremover vil vi sende målrettet information fra foreningen direkte til dig. Det gør vi for at sikre, at du får de informationer, netop DU har brug for. Det er derfor vigtigt, at vi har din korrekte e-mailadresse.

Via MIN SIDE, som er din indgang til medlemssystemet, kan du opdatere dine oplysninger om e-mail, nyt job, adresse med mere.

Ud af foreningens ca. 3.900 medlemmer, inklusive pensionister, har ca. 1.800 allerede besøgt MIN SIDE. Vi vil så gerne have alle med. Besøg MIN SIDE nu, det tager kun få minutter at opdatere din kontaktinfo.

Tak for hjælpen hilsen Skolelederforeningen