Ny konsulent: Velkommen til Henrik Sloth

Henrik Sloth er netop begyndt som konsulent i Skolelederforeningens sekretariat, hvor han indgår i enheden for medlemsrådgivning og forhandling.

Per 1. august er Henrik Sloth ansat som ny konsulent i Skolelederforeningen. Han indgår i sekretariatets enhed for Medlemsrådgivning og Forhandling – og hans arbejdsopgaver ligger inden for det ansættelses- og arbejdsretlige område, overenskomst, løn, sagsbehandling og medlemsrådgivning.

Ansættelsen sker som led i, at en af foreningens konsulenter er på vej på barsel, og at en anden af konsulenterne næste år går på pension, således at en stilling er vakant.

Henrik Sloth er 53 år og kommer fra en konsulentstilling i Danske Fysioterapeuter. Han er uddannet jurist og har før arbejdet med personalejura og som konsulent i forskellige organisationer. Og så er han oprindeligt uddannet og har også arbejdet som skuespiller.

Velkommen til Henrik!

Se kontaktoplysninger til Henrik Sloth her