Ny konsulent: Velkommen til Jannick Stærmose Mortensen

Jannick Stærmose Mortensen begynder 1. marts som konsulent i Skolelederforeningens sekretariat, hvor han vil indgå i enheden for Politik og Kommunikation.

Jannick Stærmose Mortensen vil løse opgaver på det skole- og ledelsespolitiske område, repræsentere foreningen i arbejdsgrupper/udvalg samt rådgive foreningens medlemmer og politiske ledelse. Desuden vil Jannick bidrage til foreningens in- og eksterne kommunikation, web og sociale medier samt medvirke til at realisere foreningens indsatser, afholdelse af lederkurser og årsmøde.

Jannick, der er 48 år, er læreruddannet på Nr. Nissum Seminarium tilbage i 1993 og har siden taget efter- og videreuddannelse oveni. Han har en solid erfaring fra folkeskolen og med foreningsarbejde. Senest som distriktsskoleleder og lokalformand/TR for skolelederne i Egedal Kommune. Og før det har han været lærer, leder og formand/TR i andre kommuner.

Velkommen til Jannick!

Se kontaktoplysninger til Jannick her