Skoleforskningskonference: God undervisning i morgendagens skole

Danmarks Lærerforening ønsker at styrke treklangen mellem skoleforskning, uddannelsespolitik og lærerprofessionen.

Den 22.-23. maj afholder Danmarks Lærerforening konferencen ’God undervisning i morgendagens skole’ med det formål at formidle relevant skoleforskning med henblik på at kvalificere skolernes praksis og de politikske beslutninger på skoleområdet – og bringe forskere, praktikere og politikere i dialog.

Målgruppen er skoleforskere, politikere og praktikere.

På konferencen vil der være oplæg af professor Ole Sejer Iversen, Aarhus Universitet og professor Lene Tanggaard Pedersen, Aalborg Universitet om forskellige perspektiver på god undervisning i morgendagen skole.

Derudover vil der være 5 parallelsessioner.

Læs mere om konferencen her. Bemærk, at tilmelding sker ved at skrive direkte til Mette Rønø MET@dlf.org, da den oprindelige tilmeldingsfrist er overskredet.