Temamøde: Skolens fysiske rammer

Realdania og Lokale og anlægsfonden inviterer i marts, april og maj til en række gratis arrangementer ’Skolen 24/7’ om skolernes fysiske rammer og den åbne skole. Målgruppen er skoler, kommuner og foreninger.

På dagen vil der være fokus på, hvad der sker, når kommuner, foreninger og erhvervsliv går sammen om at udvikle skolerne til et lokalt samlingspunkt. Man vil også kunne få råd om, hvordan en inddragelsesproces for elever og foreninger kan se ud. Samt blive inspireret til at tænke i multifunktionelle og fleksible løsninger, når skolerne skal opgraderes.

’Skolen 24/7’ formidler erfaringerne fra Realdania og Lokale og Anlægsfondens initiativer på skoleområdet, der blandt andet tæller kampagnerne Skole+ og Drøn på Skolegården.

Det foregår:
16. marts kl. 14-17 Søndervangskolen, Aarhus
30. marts 14-17 Skanderup-Hjarup Forbundskole, Kolding
4. april kl. 14-17 Vanløse Skole, Københav
16. maj maj kl. 14-17 Mosedeskolen, Greve
30. maj kl. 14-17 Stolpedalsskolen, Aalborg

Læs mere på www.skole-plus.dk og www.droen.dk

Læs invitation til arrangementeterne 16. marts i Aarhus og 30. marts 2016