Åbent brev til partiernes uddannelsespolitiske ordførere: Tænk på folkeskolen

Folkeskolen bør også fortsat være det naturlige førstevalg for forældre ved deres børns skolegang. Men lige nu sker der væsentlige økonomiske forringelser af folkeskolen ved forhandlingerne af kommunernes 2019-budget.

Der er fortsat behov for brede forlig og for at tænke langsigtet - også selv om der er folketingsvalg i horisonten.

Det skriver Skolelederforeningen i et åbent brev.

I forbindelse med drøftelserne af regeringens nye skoleudspil i disse dage i Folketingets Undervisningsudvalg, har Skolelederforeningen sendt et brev – både fysisk overbragt og pr. mail – til partiernes uddannelsespolitiske ordførere.

Brevet ridser 3 x 5 skarpe input op til eftertanke til de ansvarlige politikere, der jo på ny er ved at ændre rammerne og vilkårene for folkeskolen i Danmark, og selv om eventuelle store ændringer næppe realiseres inden et folketingsvalg, så bliver sporene lagt nu.

Læs Skolelederforeningens brev