Avisindstik: Den moderne grundskole - robotterne kommer

I et avisindstik til Politiken 'Den moderne grundskole' bringes en artikel om folkeskolen og folkeskolens arbejde med læring og digital dannelse. Skoleleder Mogens Falk Jørgensen fortæller i artiklen om skolens opgave med at forberede eleverne på fremtiden.

Med artiklen ønsker Skolelederforeningen at sætte fokus på folkeskolens arbejde med læring og digital dannelse.

På Kroggårdsskolen i Odense har man de seneste år har arbejdet målbevidst og koncentreret på at give eleverne en indsigt i teknologi og teknologiforståelse , der gør, at eleverne står bedre rustet til at møde fremtiden.

Mød skolen og skoleleder Mogens Falk Jørgensen i artiklen ’Robotterne kommer – folkeskolen ruster eleverne til mødet’.

”Grundlæggende handler det hele jo om at forberede eleverne på en fremtid, der ligger lige rundt om hjørnet. En fremtid der i høj grad er karakteriseret ved tiltagende international og global konkurrence, og en fremtid hvor diversiteten mellem mennesker bliver større og større. Samtidig en fremtid, der har fokus på livslang læring, og hvor vi som lærere skal uddanne eleverne til at kontinuerlig uddannelse. Det skyldes især den turbo, der er på teknologiudviklingen lige nu, og derfor kan vi også forvente, at taktslagene mellem ny viden og forældet viden sker hurtigere og hurtigere. Sådan er det faktisk allerede nu,” siger skoleleder Mogens Falk Jørgensen i artiklen. 

Publikationen 'Den moderne grundskole' når som avisindstik ud til potentielt ca. 100.000 læsere.

Læs artiklen her