Gratis bogserie til Skolelederforeningens medlemmer

I bogserien 'Pædagogisk rækkevidde' giver førende pædagogiske forskere indblik i, hvordan lærere og pædagoger kan omsætte viden til praksis i klasseværelset. Medlemmer af Skolelederforeningen har gratis adgang til serien som e-bøger og lydbøger.

Serien udgives af Aarhus Universitetsforlag i samarbejde med Danmarks Lærerforening og Frie Skolers Lærerforening.

Bøgerne kan bruges som afsæt for pædagogiske drøftelser om nogle af de emner, der rører sig på skolerne.

Den seneste og 10. bog i serien ’Samspil mellem skole og hjem’ er netop udkommet og er skrevet af sociolog og ph.d. i forældreinvolvering Maria Ørskov Akselvoll.

Som medlem af Skolelederforeningen har du gratis adgang til alle bøgerne i serien som e-bøger og lydbøger. Som medlem kan du også købe de trykte bøger til særpris (79,- kr. mod normalpris 129,95 kr.).

Du har gratis adgang til e-bøgerne og lydbøgerne via MIN SIDE.

Lige nu kan skoler tegne abonnement på Pædagogisk rækkevidde og få de første 10 bøger tilsendt for kun 600,- kr. – altså kun 60 kr. pr. bog.

Ønsker I som skole at benytte tilbuddet med de 10 bøger, så skriv til Pia Sandholm Olsen på pso@unipress.au.dk.