Ny bogserie om aktuelle ledelsesudfordringer

Med bogserien ’Ledelse ligetil’ har Skolelederforeningen og Dafolo Forlag søsat en række udgivelser, der trykkes i 'lommeformat', hvor aktuelle ledelsesudfordringer behandles kort og konkret.

Serien præsenterer den nyeste tænkning om skoleledelse fra uddannelseseksperter og behandler emner som pædagogisk ledelse, data, ledelse tæt på, forvaltningsledelse, forandringsledelse mv.

Følgende bøger i serien er indtil videre aftalt til udgivelse:

•  Pasi Sahlberg: Fire strategier til en bæredygtig skole

•  Viviane Robinson: Færre forandringer, flere forbedringer

•  Russell Quaglia: Skolelederens stemme

Udgivelserne i ’Ledelse ligetil’ vil være letlæste, praksisorienterede og skal også så vidt muligt flugte med indholdet i den ny skolelederuddannelse.

Medlemmer af Skolelederforeningen får 15 procent rabat. Ved køb af en fysisk bog i serien får man bogen med gratis som e-bog. Ønsker man at købe et antal bøger, udarbejdes et særskilt tilbud.

Rabatten aktiveres automatisk, når man som medlem bestiller i Dafolo's onlinebutik. Ønsker du som medlem også at få e-bogen med, skal du sende din ordrebekræftelse til forlag@dafolo.dk og meddele, at du ønsker e-bogen tilsendt.