Temadag: Kapacitet til raketfart

Hvordan opbygger man som skoleleder egentligt kapacitet til en skole i raketfart? STIL’s CRAFT-netværk inviterer til temadag om IT og innovation i folkeskolen med fokus på skoleledelse.

IT og innovation er et felt, som i stigende grad optager skoler og kommuner, og på CRAFT-netværkets temadag stilles der skarpt på, hvordan man opnår egentlig kapacitet til en skole i raketfart.

Skoleledelse i raketfart var netop temaet for Skolelederforeningens årsmøde i november.

På temadagen vil der være keynotes om teknologiforståelse samt videndeling af bedste praksis fra skoler og kommuner i CRAFT-netværket. Der vil også være to workshops med overskriften ’Hvordan kan skolen blive mere selvprogrammerende?’ og ’Hvordan tuner man sine ressourcepersoner til en skole i raketfart?’.

Mød blandt andre skoleleder Kristian Toft fra Mølleskolen i Skanderborg, som giver sine bud på selvprogrammering på sin skole.

CRAFT er STIL’s nationale netværk for it og innovation i Folkeskolen og driver både en elevkonkurrence og en række netværksaktiviteter for fagprofessionelle og ledere. Disse møder hedder CRAFT-værk og har fokus på at dele og skabe ny praksis fra kommuner og skoler på området it og innovation.

Læs invitationen - det er også her, du finder et link til tilmelding

Foto: Colourbox.dk