Valg i foreningen: Kend din kandidat

På det kommende repræsentantskabsmøde vil der blive afholdt valg til formand, næstformand, hovedbestyrelse med flere. Læs kandidaternes præsentationer og se deres valgvideoer. Stiller du op? Du kan stadig få dit valgoplæg på hjemmesiden.

Skolelederforeningen afholder ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 22. marts 2018 kl. 10.00 til kl. 16.00 i Huset Middelfart. Her vil der blandt andet blive afholdt valg til formand, næstformand og seks medlemmer af foreningens hovedbestyrelse samt valg til suppleanter med flere.

Kandidater til valget er blevet tilbudt at få bragt et valgoplæg i medlemsbladet Plenum samt en kort valgvideo.

Se valgoplæg og valgvideoer her

Bemærk: Det er stadig muligt at stille op som kandidat til formandskabs- og HB-valget! Og du kan stadig få dit valgoplæg på hjemmesiden – send det til midi@skolelederne.org

På repræsentantskabsmødet vil der desuden blive drøftet, hvad foreningen og medlemmerne står med af udfordringer, og ikke mindst vil det blive besluttet, hvad der skal prioriteres og sættes i værk.

Læs dagsorden for repræsentantskabsmødet, og læs den skriftlige beretning