Nyt emu.dk i luften

Den nye version af emu.dk, Danmarks læringsportal, skal gøre praksisnær viden mere tilgængelig og brugervenlig for undervisere, ledere og pædagogisk personale. Undervisningsministeriet inviterer praktikere og vidensmiljøer til at være med i den fortsatte udvikling af Danmarks læringsportal.

Undervisningsministeriet har netop relanceret emu.dk.

Sitet er blandt andet relanceret med nyt design, og skal give større brugervenlighed og centralt grundmateriale for de enkelte fag og uddannelser.

Den nye emu skal gøre det nemt for undervisningssektoren at få adgang til vidensbaserede materialer, der kan omsættes til en stærkere praksis. Det er håbet, at en tæt dialog med brugerne kan øge anvendeligheden af viden i praksis og udviklingen af undervisningen, for eksempel ved at supplere ny forskningsviden med erfaringer fra praksis. Det er samtidig håbet, at forskningsmiljøerne løbende vil bidrage med artikler og materiale.

Frem til sommerferien er det stadig muligt at bruge den gamle emu via arkiv.emu.dk, hvis man har brug for at hente materialer, der ikke er ført over på den nye portal.

Undervisningsministeriet nedsætter et nyt brugerpanel, som skal understøtte og kvalificere det videre arbejde med både form og indhold på den nye emu.dk. Panelet vil komme til at bestå af undervisere og ledere på alle uddannelsesområder på tværs af Danmark.

Besøg det nye emu.dk