Claus Hjortdal til forældre: Vent med at gå på AULA

”Jeg vil opfordre landets forældre til at vente nogle timer endnu, før de går på AULA for at få nærmere information om deres børn skolegang.”

Via flere medier opfordrer Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen, i dag forældre til at lade være med at gå på AULA lige nu.

Opfordringen kommer, fordi skolelederne lige nu har brug for at organisere sig – og derfor har brug for at systemet fungerer. Ud over skole-hjem-information bliver AULA også benyttet af skolens ledelse og personale til at planlægge den særlige indsats de næste uger. Det arbejde er i fuld gang på landets skoler, hvor der arbejdes på højtryk på planlægning og organisering.

Siden statsministerens melding i aftes om, at landets skoler lukker fra på mandag og 14 dage frem, har der været så megen belastning på AULA, at det er gået ned flere gange.

”Skolerne har behov for at benytte AULA som et arbejdsredskab – ikke mindst i denne usædvanlige og alvorlige situation,” siger Claus Hjortdal.

Han pointerer, at skolerne gør alt hvad de kan for hurtigt at få information ud til forældrene.

En del skoler benytter også i denne situation platforme som Facebook og skolernes hjemmesider til at orientere forældre – her kan man som forældre også kigge efter information.

Kilder: DR, Skoleliv

Foto: Colourbox.dk