CORONA: Det gode arbejdsmiljø på skoler og uddannelsesinstitutioner

BFA, BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, har samlet gældende vejledninger fra Sundhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet samt relevante råd og materialer for skoler og andre uddannelsesinstitutioner i denne tid.

Der er bl.a. fokus på, hvordan man kan håndtere usikkerhed og bekymring ved genåbning af arbejdspladsen. Rådene er udarbejdet af Pia Ryom, ledende arbejdspsykolog ved arbejds- og miljømedicinsk afdeling på Aalborg Universitetshospital. 
 
Her er input til leder og arbejdsmiljørepræsentant: Har I føling med ansatte og kolleger? Hvad gør andre for at mindske usikkerhed og bekymring? Flere arbejdspladser fortæller her, hvad de i fællesskab gør for at mindske usikkerhed og bekymring. 
 
Samt ikke mindst gode råd til det virtuelle samarbejde og virtuelle møder: Hvordan udnytter man bedst mulighederne og tager hånd om de potentielle problemer: Forebyg fx frustrationer med en virtuel mødeguide…
 
Find også de opdaterede vejledninger og materialer fra Myndighederne (bl.a. Sundhedsstyrelsen, Arbejdstilsynet og Psykiatrifonden) om COVID-19.

Læs mere