Nyt: Virtuelt medlemsmøde – kom tættere på din forening

Tilmeld dig allerede nu – vi har brug for din mening! Vi vil fx gerne høre om dine foreløbige erfaringer fra Corona-undervisningen. Deltag i vores første virtuelle medlemsmøde, og vær med til at kvalificere foreningens og formandskabets videre arbejde, bl.a. det kommende Sorø-møde.

I år bliver foreningens regionale medlemsmøder erstattet af et helt nyt koncept: Et virtuelt medlemsmøde. I stedet for vores fysiske møder, som sædvanligvis afholdes flere forskellige steder i landet, mødes vi i år til ét stort fælles onlinemøde.

Vi inviterer alle foreningens medlemmer til at møde formandskabet og repræsentanter fra hovedbestyrelsen – samt til at give jeres mening til kende. På mødet vil du kunne høre nærmere om foreningens arbejde og få mulighed for at give dine indspark til foreningens politiske arbejde.

Vi vil blandt andet sætte jeres erfaringer med nødundervisning – samt perspektiver på folkeskolen fremover – på dagsordenen.

Mødet foregår virtuelt tirsdag den 1. september fra kl. 14.45-16.00.

Vi overvejer at invitere til flere virtuelle medlemsmøder i løbet af skoleåret, hvor vi løbende vil sætte aktuelle emner til debat.

Tilmeld dig allerede nu til mødet 1. september. Sidste frist for tilmelding er fredag den 28. august.

Vi håber at se dig online!

TILMELD DIG HER

Illustration: Colourbox.dk