Skoler skal fortsat være lukkede frem til 13. april

Statsminister Mette Frederiksen har for kort tid siden på et pressemøde annonceret, at regeringen har besluttet af forlænge alle de igangværende restriktioner og tiltag til og med den 13. april - 2. påskedag.

Ikke overraskende forlænger regeringen med statsminister Mette Frederiksen i spidsen sine tiltag for at hindre spredningen af coronavirus frem til efter påske, herunder nedlukning af skoler og dagtilbud.

De danske folkeskoler skal – med en lang række andre undervisnings- og andre institutioner - fortsætte med at være lukkede foreløbigt frem til og med mandag d. 13. april – 2. påskedag, har regeringen besluttet.

Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal siger:

”Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil orienterede KL, BKF og BUPLs og vores lederforening på et telefonmøde kl. 13 i dag om det nye tiltag. Ministeren gav ledere, lærere og pædagoger et STORT klap på skulderen for det gode arbejde, der er gjort, og som nu fortsætter med nødpasning og nødundervisning”.

“Der er respekt for vores indsats, og for at det er en anderledes ny situation, uden urealistiske forventninger til skoler og personale. Der er ingen beslutning taget endnu om afvikling af eksamen, det forholder man sig først til efter påske. Så det gælder om at fortsætte og udvikle det gode arbejde, der er i gang med god kontakt ledere og medarbejder og forældre/elever imellem”, siger Claus Hjortdal. 

Læs mere på Børne- og undervisningsministeriets hjemmeside