Sommerhilsen fra formanden: I har ydet en fantastisk indsats

"Skoleåret 2019/20 har været et særligt år. Det har været et historisk år - et anderledes, spændende, udfordrende og arbejdsmæssigt hårdt år. Herfra skal lyde en kæmpe stor tak til jer alle - og ønsket om en god sommer," siger Claus Hjortdal i en sommerferiehilsen til Skolelederforeningens medlemmer.


"Det er blevet bemærket både i KL og i ministeriet, at skolerne har fungeret, og det er i høj grad jeres fortjeneste, at vi er kommet i mål med et fuldstændig forrygende forår, der har været præget af anderledes undervisningsformer, dygtige lærere og pædagoger, som har gjort en kæmpe indsats, samt jeres konstante ændringer og planlægninger, der bare har fungeret, så forældrene har kunnet sende deres børn trygge i skole."

"I skal have en kæmpestor tak fra mig for det."

Det siger Claus Hjortdal, Skolelederforeningens formand, i sin sommerhilsen til landets skoleledere.

Claus Hjortdal siger også:

"Der har været skabt et enormt momentum hen over denne periode. I har formået at sætte folkeskolen i et rigtig positivt lys. Det skal vi blive ved med at fokusere på. Vi skal blive ved med at have den gode fortælling om folkeskolen.

Vi vil gå ind, med udgangspunkt i vores '40 forslag til forbedringer for folkeskolen', hvor vi taler om mindre styring og mere ledelse. Det passer som fod i hose med det projekt, I har kørt de sidste tre måneder.

Vi glæder os meget til den periode, der kommer.

Jeg tror, at alle I derude glæder jer rigtig meget til en god og velfortjent sommerferie.

God sommer."

Se hele sommerhilsenen i videoen