Undersøgelse: Først, midt eller sidst i arbejdslivet - hvad påvirker din arbejdsglæde i uddannelsesverdenen?

Hvordan er det at være midt i arbejdslivet i uddannelsesverdenen? Har man det anderledes med sit arbejde end som nystartet eller i sidste del af arbejdslivet? Og hvad med omgivelsernes syn på arbejdet, ændrer det sig gennem arbejdslivet? Det sætter Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd & Offentlig administration fokus på i en undersøgelse.

Hvordan er det at være midt i arbejdslivet i uddannelsesverdenen? Har man det anderledes med sit arbejde end som nystartet eller i sidste del af sit arbejdsliv? Og hvad med omgivelsernes syn på arbejdet, ændrer det sig mon også gennem arbejdslivet?

Er du ansat som medarbejder eller leder på en uddannelses- eller forskningsinstitution, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi stiller dig 7 åbne spørgsmål, som kan besvares i fritekst, så du har mulighed for med egne ord at beskrive, hvordan du har det. Derpå 4 ultrakorte baggrundsspørgsmål.

Undersøgelsen foretages af en forskergruppe på Københavns Professionshøjskole for Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd & Offentlig administration. Dine svar er anonyme, og de vil blive brugt som inspiration til at udvikle nye materialer om et godt arbejdsmiljø og i det løbende arbejde med at skabe et godt arbejdsmiljø i uddannelsesverdenen.

Du kan deltage her