Videohilsen: Tak for at skabe gode løsninger i en anderledes skolehverdag

Claus Hjortdal sender en hilsen til skolerne – og giver sit bud på, hvordan vi skaber tryghed og begejstring lige nu, hvor vi kigger ind i en forlænget periode med skolenedlukning. I videoen opfordrer Claus Hjortdal til at være ekstra opmærksom på kommunikation – samt til at opsamle og dele erfaringer og viden.

Landets skoler, forældre og elever kigger nu ind i en hverdag med en forlænget periode, hvor skolerne er lukket ned.

Claus Hjortdal sender en hilsen til skolerne – og giver sit bud på, hvordan vi skaber tryghed og begejstring lige nu, hvor skoledagen er helt forandret for en tid.

I videoen opfordrer Claus Hjortdal til at være ekstra opmærksom på kommunikation til medarbejdere, forældre og elever – samt til at opsamle og dele de erfaringer, som dukker op:

”I denne tid vil der dukke en masse nyt op ude på skolerne, og det skal I være opmærksom på at samle op undervejs. Hvad virker, og hvad virker ikke? Noget af det skal implementeres i skolen fremadrettet. Jeg glæder mig til at se, når vi har kørt denne periode med nødundervisning - og hvor vi har ret til at dumme os, hvor vi har ret til at lave fejl, hvor vi har ret til at eksperimentere en hel masse - hvad der kommer ud af det.”