SE MED: Vi livestreamer årets politiske debat samt en række spændende oplæg

I Skolelederforeningen udvider vi efterårets formandsmøde og inviterer dig til at deltage via livestreaming. Vi byder op til politisk debat og har inviteret en række oplægsholdere, som zoomer ind på ’ledernes psykiske arbejdsmiljø’ og ’ledelse-tæt-på’. Sæt X i kalenderen 28. og 29. oktober – vi ses online.

Covid-19 kræver megen nytænkning. Det gælder også for vores årsmøde, som vi desværre igen her i 2021 er nødt til at aflyse.

Vi vil dog så gerne mødes med dig, så i stedet inviterer hovedbestyrelsen dig til at deltage i efterårets udvidede formandsmøde via livestreaming. Det afholdes i forlængelse af det ordinære repræsentantskabsmøde, hvor der i år er valg i foreningen. Det hele foregår i dagene 28. og 29. oktober.

Politisk debat om frihed og styring
’Alle vil have frihed og mindre styring, men ingen vil afgive beslutningsrummet’ er titlen på årets politiske debat. Foruden Skolelederforeningens formand Claus Hjortdal har vi inviteret børne- og undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, formand for Danmarks Lærerforening, Gordon Ørskov Madsen, samt formand for KL’s Børne- og Undervisningsudvalg, Thomas Gyldal Petersen, til at deltage. Sammen sætter de spot på de helt aktuelle emner ’Mindre styring’, ’Hvad er kvalitet’ samt ’Sammen om skolen’.

Oplæg om ledernes psykiske arbejdsmiljø og ledelse-tæt-på
Se også med, når vi blænder op for en spændende oplæg med fokus på ’Ledernes psykiske arbejdsmiljø - fra spændetrøje til konstruktivt krydspres’ samt ’Ledelse tæt på’.

Du kan møde:

  • Jan Heiberg Johansen - konsulent i ledelse, læring og analyse
  • Justine Grønbæk Pors - ph.d. og lektor ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School
  • Maria Steno – seniorrådgiver i kommunikation og politik, underviser på Skolelederforeningens bestyrelseskurser, forfatter til grundbogen Lokal Lobbyisme
  • Søren Voxsted - ph.d., lektor på Syddansk Universitet på Institut for Marketing og Management,
  • Dennis Nørmark - antropolog, forfatter, foredragsholder og kommentator. 

Vi håber, du vil følge med, når vi sender det hele live.

Følg med her på siden, hvor vi følger op med nærmere information om programmet.

GEM ALLEREDE NU LINKET TIL AT SE MED
Du skal bruge dette link for at se med den 28. og 29. oktober 2021: https://vimeo.com/event/1269544 - linket er først aktivt den 28. oktober 2021

Eller du kan klikke her og se med den 28. og 29. oktober

Modelfoto: colourbox.dk