Velkommen til Jannick Stærmose Mortensen - ny sekretariatschef i Skolelederforeningen

Stor viden, stort netværk og stor arbejdsiver. Sådan beskriver Skolelederforeningens formand foreningens nye sekretariatschef. Jannick Stærmose Mortensen tiltræder stillingen 1. maj.

I et stærkt ansøgerfelt til stillingen som sekretariatschef valgte et enigt ansættelsesudvalg at pege på Jannick Stærmose Mortensen, der de seneste fire år har beklædt stillingen som politisk konsulent i Skolelederforeningen.

"Vi kender i forvejen Jannicks store arbejdsindsats og er ikke i tvivl om, at han både har kompetencerne og personlighed til at løfte opgaven som chef hos os”, siger Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen.

Med i bagagen har Jannick Stærmose Mortensen også en solid erfaring som skoleleder fra forskellige størrelser af skoler. Både som leder og konsulent har han arbejdet med projektstyring, samarbejde og interessevaretagelse på alle niveauer såvel kommunalt som nationalt. Derudover spænder hans kompetencer også over ledelsessparring, rådgivning og undervisning af ledere i ledelsesfaglige emner.

"Jeg brænder for folkeskolen og for skoleledernes vilkår. Som sekretariatschef er mit fokus på organisationsudvikling og på at binde niveauer sammen. Det betyder, at jeg har et skarpt øje på bestyrelseskurserne, og på hvordan lokalforeningernes arbejde har sammenhæng med hovedforeningen,” siger Jannick Stærmose Mortensen. 

Jannick Stærmose Mortensen afløser Katrine Thomsen, der nu er skolechef i Frederiksberg Kommune.