Gense: Webinar om lokal dialog og skoleudvikling

Du har nu mulighed for at se eller gense dette webinar med inspiration til den lokale dialog om skoleudvikling.

Hvorfor er lokal dialog og samarbejde afgørende for at skabe rammer for en god folkeskole?

KL, DLF, Børne- og Kulturchefforeningen (BKF) og Skolelederforeningen inviterede den 13. juni lærere, skoleledere, tillidsrepræsentanter, kredse og direktører og chefer med ansvar for skoleområdet til webinar om lokal dialog om skoleudvikling.

Formålet med webinaret er at inspirere lokale aktører til at styrke den lokale skoleudvikling gennem dialog og samarbejde.

På webinaret præsenterede Klaus Majgaard og Line Arnmark seks virksomme mekanismer, der bidrager til god lokal dialog om skoleudvikling.

Efterfølgende var der en række praksiseksempler på arbejdet fra lokale parter.

SE OPTAGELSEN FRA WEBINARET HER

Foto: colourbox.dk