Julehilsen fra formandskabet


"Vi vil gerne sige tak til jer alle for den kæmpe indsats, I har ydet i årets løb. Det har været fantastisk. Igen i år har I gjort det helt usandsynligt godt".

Det siger Claus Hjortdal, formand, og Dorte Andreas, næstformand, i deres julehilsen til landets skoleledere og skoler. Her kigger de tilbage på året, der er gået, og på foreningens indsatsområder og resultater. Samtidig ser de frem mod foreningens fokusområder i 2023.

"Et af de områder, som vi i foreningen skal arbejde videre med i det nye år er mistrivsel blandt børn og unge. Og det kræver noget sammenhold. Det kræver noget fællesskab. Og det kræver noget mod af de politikere, der skal træffe beslutningerne.

Heldigvis mærker vi sammenholdet og et stærkt fællesskab i foreningen. Vi mærker det især på årsmødet, på vores kurser og på vores kompetenceudviklings- og netværksforløb for mellemledere 'Ord til handling'. Det skal vi værne om".

"I det nye år skal vi blandt andet arbejde videre med inkluderende fællesskaber, og i den forbindelse har vi en tidlig julegave til den kommende minister og til de nye politiske ordførere. Vi har lavet et sæt anbefalinger til ministeren om inkluderende fællesskaber. Og dem glæder vi os i den grad til at aflevere".

SE HELE JULEHILSENEN I VIDEOEN OVENFOR