Skolelederforeningen søger skarp og serviceminded administrativ medarbejder

Er du skarp og struktureret, når det gælder administrative opgaver? Bliver du motiveret af at yde god service overfor foreningens medlemmer og på kontoret? Har du flair for it-systemer, regnskab og at løse mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag? Og trives du på en mindre arbejdsplads? Så er denne stilling i Skolelederforeningen måske noget for dig.

Skolelederforeningen er en medlemsorganisation med ca. 3.700 medlemmer og ca. 15 ansatte. Vi er tæt på medlemmerne og ønsker at yde høj service til dem og til vores lokale foreninger hver dag. Vi stiller derfor høje krav til vores administration. Dette gælder også for den ledige stilling som administrativ medarbejder. 

Stor lyst til at arbejde i et mindre team med mange forskellige opgaver

Du skal trives med en varieret arbejdsdag med ansvar for mange typer af opgaver. Det ene øjeblik skal du f.eks. hjælpe et medlem pr. telefon, og i næste øjeblik skal du afstemme et regnskab for en af foreningens lokale afdelinger, dernæst skal du hjælpe en kollega med et togkort, svare på mail fra medlemmerne og så senere igen hjælpe med forplejning til et møde. Der vil være opgaver, som er mere driftsbetonede, såsom at opdatere medlemslister og diverse oplysninger i forskellige systemer og opgaver, som er mere projektorienterede som indkøring af nye systemer og udvikling af opgaveløsning i enheden.

Administrationens opgaver fletter sig ind i alle dele af organisationen, så du skal have lyst til håndtere opgaver og finde løsninger sammen med andre. På enkelte områder har vi et samarbejde med Uddannelseslederne, som du også vil skulle løse opgaver for. 

Den administrative enhed består af en økonomikonsulent, en studentermedhjælper og denne stilling. Det er jer tre, som sammen med ledelsen tegner linjerne for administrationen. Da der er tale om en mindre arbejdsplads, skal du have lyst til at arbejde sammen med andre faggrupper, og du skal kunne arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.: 

 • Medlemsadministration, at varetage foreningens medlemsadministration med indmeldelser, udmeldelser, kontingent mv. samt servicere og hjælpe foreningens medlemmer og lokale foreninger, svare på spørgsmål og søge løsninger.
 • Hjælpe med regnskab og økonomi, afstemme lokalforeningsregnskaber, hjælpe med at betale regninger og kontere udgifter.
 • Møde- og kursusadministration, at stå for deltageradministration og kontakt til kursussteder, deltagerlister, mødematerialer samt være behjælpelig med bordplan, forplejning, mv.
 • Arkivering og sagsbehandling i DocuNote, opdatere hjemmeside, maillister mv.
 • Almindelige kontoropgaver som indkøb, håndtering af post samt påtage dig praktiske opgaver f.eks. bestilling af forplejning, sætte forplejning frem, afrydning ved møder mv.

 Vi forventer, at du: 

 • Har et stærkt servicegen og stor motivation for at hjælpe med store og små opgaver. Du skal have lyst til at hjælpe medlemmer, lokale foreninger, foreningens samarbejdspartnere, kollegaer mv.
 • Har flair for IT og lyst til at lære nyt, så du opnår et indgående kendskab til foreningens medlemssystem samt øvrige IT-systemer bl.a. Economic og Dataløn.
 • Er god til at skabe overblik og systematik samtidig med, at du kan udvise fleksibilitet og prioritere dine opgaver – idet der både vil være stille dage på kontoret men også dage med afbrydelser og høj hektisk aktivitet.
 • Har indsigt i bogføring og har solid talforståelse, et godt kendskab til regnskab.
 • Er hjælpsom med gode samarbejdsevner. Du medvirker til at skabe et godt arbejdsklima og har dit gode humør med på arbejde, også selvom hverdagen er travl. 
 • Er Selvstændig, initiativrig, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.

Dig og din baggrund

Du har kontormæssig baggrund og er uddannet som kontorassistent, professionsbachelor i offentlig administration eller har en lignende relevant uddannelse. 

Du er serviceminded, har solide administrative kompetencer, og du er ikke bange for at prøve noget nyt. Vi ser det som en fordel, hvis du har kendskab til folkeskole, skoleledelse og/eller til arbejdet i en medlemsorganisation, men det er ikke et krav. 

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper.
 • En god og velfungerende arbejdsplads med indflydelse på egen hverdag.
 • Dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer og ledelse, som tager godt imod dig.
 • Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK.
 • Et miljø hvor vi er optaget af folkeskolen og af skoleledelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. november 2022 eller snarest muligt.  Arbejdsstedet er foreningens kontor i Snaregade, København K.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos sekretariatschef Jannick S. Mortensen, jamo@skolelederne.org eller telefon 2711 5545. 

Mail din ansøgning til JOBINDEX/QuickApply med CV og relevante dokumenter senest tirsdag d. 20. september 2022. Se mere på JOBINDEX.

Det forventes, at vi holder jobsamtaler mandag d. 25. september 2022.  

Vi vil inden endelig ansættelse indhente referencer - dog kun efter aftale med dig. 

Skolelederforeningen er en faglig organisation for ca. 3.700 medlemmer, hvor hovedparten er skoleledere i folkeskolen. Foreningen har kontor centralt i København i Snaregade 10A. Se mere her på hjemmesiden.